Sportlust 46 boekt een 6 - 2 overwinning op FC Breukelen

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
5 - 0
...
Geinoord

 • Zaterdag 15 december 2018; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Purple Haze Sound & Lights
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Jayley Blonk
 • Wedstrijdbal:
  Stonecold Air Conditioning BV
 • 17 februari 2018 18:17

  Sportlust hersteld zich en wint van FC Breukelen(6-2)


  Een bewogen week binnen Sportlust ’46 de afgelopen week. Vele gesprekken hebben plaats gevonden, vertrouwen in elkaar uitgesproken en de neuzen weer de zelfde kant op gericht met uiteindelijk een 6-2 overwinning op het laag geplaatste FC Breukelen.


  Sportlust startte agressief de eerste minuten. Persoonlijke duels werden gewonnen, er werd naar voren verdedigd door het gehele elftal wat uiteindelijk veel balbezit op leverde.

  De keeper van FC Breukelen wist de schade nog enigszins beperkt te houden en tot ieders verrassing kwam FC Breukelen op 0-1 middels een te korte terugspeelbal van Rory van Gulik 0-1.


  Lang duurde de feestvreugde niet voor FC Breukelen want Moussa Kalisse draaide naar binnen, schoot op doel en via een voet belande de bal over de keeper in het doel 1-1.

  Een vrije trap van Mike Verhagen wist de doelman naast te tikken en ook een kopbal van Mike Vrolijk mistte het doel op een haar na. Dan net voor rust kreeg Rick Wils de bal en middels een fantastische omhaal belande de bal in het doel en ging Sportlust ’46 met een 2-1 voorsprong de rust in.


  De 2e helft weer een Sportlust, dat streed om de bal. Een voorzet van Nick Verhagen belande op de voet van Moussa Kalisse maar zijn schot ging over het doel. Tevens een doelpoging van Martijn Jansen werd van de lijn gehaald en uiteindelijk was het Moussa Kalisse die het strafschop gebied indribbelde en onderuit werd gehaald en de scheidsrechter van dienst twijfelde geen moment strafschop voor Sportlust ’46. Moussa Kalisse ging zelf achter de bal en schoot zijn 2e onberispelijk binnen 3-1.


  Kalisse op dreef en ook de derde duurde niet lang en een schot van Kalisse in de korte hoek betekende de 4-1.

  Mitch van der Vlist dacht dat kan ik ook en ook zijn schot in de korte hoek ging tussen de palen het netje in en betekende de 5-1.


  Hierna vond Sportlust het best en kreeg FC Breukelen een paar mogelijkheden. Een schot van de linksbuiten vanaf ca 40 meter ging op schitterende wijze richting de rechterbovenhoek en zakte op het juiste moment en betekende de 5-2.


  Het slotakkoord was voor Martijn Jansen die naar binnen slalomde en op fantastische wijze in de linker kruising de 6-2 binnen schoot wat de 6-2 betekende en tevens de eindstand.


  Sportlust herstelde zich van de afgelopen weken. Winst was de drie punten en het als collectief werken om de wedstrijd te winnen na een bewogen week. Als men op deze manier doorzet kunnen er misschien aan het eind van het seizoen nog leuke dingen gebeuren.


  Donderdag speelt Sportlust thuis tegen VV Nieuwerkerk voor de KNVB beker. Aanvang van deze wedstrijd is 20.00 uur.