Sportlust 46 boekt vierde overwinning op rij.

Wedstrijdinformatie


...
vv Heerjansdam
.
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 24 november 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 27 oktober 2018 18:51

  Sportlust 46 boekt vierde overwinning op rij.

  Sportlust ’46 blijft maar winnen in de 1e klasse c. De rood-witten zegevierden zaterdag voor de vierde achtereenvolgende keer, nu in Zwijndrecht met 4-0 bij VVGZ. Mark van der Weijden was de grote man met twee treffers. Sportlust ’46 maakt een sprongetje op de ranglijst en is nu tweede.

  Na zeven minuten kwam Sportlust ’46 op voorsprong door een doelpunt van Mark van der Weijden, zijn vierde dit seizoen, 0-1. VVGZ kon hier niets tegenoverstellen. Pas in de 35 minuut was het eerste schot richting het doel van Michael de Leeuw.

  Het antwoord van de roodwitten kwam een minuut later. Het was de opnieuw goed spelende Zakaria Issarti die de 2-0 voor zijn rekening nam en zo de ruststand op het scorebord zette. De ploeg van Patrick Loenen domineerde de volledige eerste helft.

  Ook na de onderbreking kreeg de ploeg uit Woerden legio kansen. Na ruim een uur spelen maakte Van der Weijden zijn tweede van de wedstrijd en bracht Sportlust ’46 op 0-3. Het slotakkoord was in de 75e minuut voor de hardwerkende Patrick Lopes Martins de Veiga.

  Vooral verdedigend speelde Sportlust ’46 erg goed. Mede door de sterk spelende Nick Verhagen werd er in de gehele wedstrijd geen enkele kans weggegeven. De eerst volgende wedstrijd is op zaterdag 3 november a.s. Dan speelt Sportlust ’46 wederom uit, ditmaal tegen LRC uit Leerdam.

  0-1 Mark van der Weijden
  0-2 Zakaria Issarti
  0-3 Mark van der Weijden
  0-4 Patrick Lopes Martins de Veiga


  Fotoalbum wedstrijden Sportlust '46