Sportlust 46 gaat participeren in pilot KNVB en Talpa Network

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
-
...
vv Almkerk

 • Zaterdag 20 oktober 14:30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Strijkwinkel Woerden
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Rick Oussoren
 • Wedstrijdbal:
  Dirk Hamoen
 • 26 januari 2018 16:52

  Sportlust ’46 gaat participeren in pilot KNVB en Talpa Network

  De KNVB en Talpa Network introduceren een nieuw initiatief: VoetbalTV, een platform waarop wedstrijden in het amateurvoetbal online uitgezonden gaan worden. Naast het liveuitzenden van de wedstrijden wordt VoetbalTV hét sociale platform voor de amateurvoetballer, met als doel de betrokkenheid en het spelplezier van alle voetballiefhebbers te vergroten.


  Sportlust ’46 wil met VoetbalTV haar leden een veilig, transparant en betrouwbaar platform bieden. VoetbalTV is een technisch complex project. Er wordt gebruik gemaakt van intelligente camera’s die het spel volautomatisch kunnen volgen en een geavanceerd contentsysteem.


  Om alles goed te kunnen testen en inregelen wordt VoetbalTV stapsgewijs uitgerold. Bij Sportlust ’46 zijn deze camera’s inmiddels geplaatst en de verwachting is dat de eerste beelden op 3 februari a.s. zullen worden uitgezonden. Sportlust 1 speelt dan om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen XerxesDZB 1.


  Slimme camera's

  Met VoetbalTV worden via slimme camera’s wedstrijden op het hoofdveld volautomatisch geregistreerd en gedeeld. Tijdens en na de wedstrijd kunnen voetballers, trainers en supporters de mooie acties en doelpunten bekijken via VoetbalTV.

  Sociaal platform

  Spelers kunnen clips en hoogtepunten uit de wedstrijd selecteren, samenvattingen maken en deze delen op hun eigen voetbalprofiel. Supporters, vrienden en familieleden kunnen op deze manier waar ook ter wereld de voetbalbeelden en ontwikkelingen van hun favoriete teams en spelers volgen.

  Video-analyse

  Naast het sociale aspect gaat Sportlust ’46 ook gebruik maken van de video-analyse. De videoregistraties van wedstrijden kunnen door trainers en coaches gebruikt worden voor analyse van het spel, het team of individuele spelers. Met behulp van een speciale app kunnen de beelden tijdens trainingen gebruikt worden om spelers meer inzicht te geven in hun spel.


  Lees meer op VoetbalTV