Sportlust 46 laat dure punten liggen.

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
-
...
vv Almkerk

 • Zaterdag 20 oktober 14:30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Strijkwinkel Woerden
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Rick Oussoren
 • Wedstrijdbal:
  Dirk Hamoen
 • 3 februari 2018 19:26

  Sportlust ’46 wist afgelopen zaterdag de belangrijke thuiswedstrijd tegen Xerxes niet in winst om te zetten en verloor met 0-1.


  Vooraf was het een belangrijk gegeven dat ARC tegen het laag geklasseerde Breukelen moest en de ander 4 bovenste teams elkaar onderling troffen.


  Sportlust probeerde vanaf het begin het heft in handen te nemen en Xerxes/DZB vast te zetten op eigen helft.

  Het kreeg een paar mogelijkheden maar ook Xerxes/DZB kreeg een drietal 100% kansen om te scoren.

  Rick Wils had het moeilijk in de voorhoede en ook de snelle Mike Vrolijk wist niet echt de ruimte te vinden.


  Uiteindelijk was het Xerxes/DZB wat middels de lastige spits die van zijn man wegdraaide en de bal in de verre hoek langs een verbouwereerde Michael de Leeuw wist te werken en de 0-1 scoorde.


  De tweede helft probeerde Sportlust ’46 wel het overwicht te pakken maar echt lukte dat niet en kreeg het publiek in Woerden een rommelige wedstrijd te zien.

  Behoudens voor beide partijen een afgekeurd doelpunt en nog wat kleine kansen pakte Xerxes/DZB uiteindelijk de winst in deze topper en mocht aanhaken in de stand op de ranglijst.

  Sportlust moet zijn wonden gaan likken en volgende week in de uitwedstrijd tegen CSW weer de boel op de rails te krijgen.


  Opstelling Sportlust ’46:

  Michael de Leeuw, Martijn Jansen, Rory van Gulik, Mike Verhagen, Nick Verhagen, Glenn Geefshuysen, Robin Demeijer, Mitch van der Vlist, Moussa Kalisse, Rick Wils, Mike Vrolijk