Sportlust 46 pakt op de valreep toch nog een punt

Wedstrijdinformatie


...
vv Heerjansdam
.
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 24 november 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 25 november 2017 20:05

  Sportlust ‘46 heeft de lastige thuiswedstrijd tegen HEDW met 1-1 gelijk gespeeld.


  Sportlust startte in de thuiswedstrijd tegen HEDW weer met Moussa Kalisse in de basis na afgelopen week ziek te zijn geweest.


  HEDW gaf vanaf het begin aan niet voor de fun naar Woerden te zijn gekomen en wilde wel degelijk punten hiervandaan nemen naar Amsterdam. De grens werd opgezocht en de scheidsrechter mocht bepalen waar die lag.


  Het was de eerste helft een moeilijke pot. Sportlust wilde wel maar HEDW maakte het Sportlust lastig en maakte het voetballen en de opbouw van achteruit lastig. Men stoorde al voorin en dat was Sportlust niet gewend.


  De eerste kansen waren ook voor HEDW en Sportlust kon daar weinig tegenover zetten.


  De goed opgekomen Martijn Jansen gaf in de 4e minuut een prima voorzet maar niemand die zijn voet er tegen aan kon zetten. HEDW kreeg een tweetalkleine kansen maar dit kwam voornamelijk door slordig verdedigen van de Sportlust defensie.


  Dan het einde van de eerste helft. Balverlies op het middenveld van Nick Verhagen de voorwaartse kwamen er snel uit een gespleten pass door het midden en het was HEDW die de score opende en keurig binnen werd geschoten 0-1. Dit was een domper en Sportlust.


  De tweede helft een ietsjes dominanter Sportlust. Men probeerde druk te zetten op HEDW maar deze wist keurig stand te houden. Sportlust had het moeilijk om de opening te vinden.

  Een schot van Nick Verhagen werd door de keeper keurig verwerkt. Een kopbal van Rick Wils had te weinig kracht.


  Het was uiteindelijk dezelfde Wils die een losgelaten bal op de doellijn tot doelpunt schoot en Sportlust ternauwernood een gelijkspel bezorgde.


  Volgende week de kraker tegen ARC in Alphen a/d Rijn. Sportlust zal dan uit een iets ander vaatje moeten tappen.