Sportlust 46 najaarsloterij 2019

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
...
vv Zwaluwen

 • zaterdag 21 september 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  FYTR Fysiotherapie & Training
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Ruben van Vliet
 • Wedstrijdbal:
  JO9-5
 • 9 september 2019 00:48

   

  Volgens traditie wordt ook dit jaar de Sportlust’46 najaarsloterij georganiseerd. De trekking hiervan vindt plaats op woensdag 23 oktober om 18:00 uur (Koeienmarkt) tijdens de finale van de fancy fair van Sportlust'46.

   

  Dit jaar wordt de procedure enigszins aangepast. Elk jeugdlid ontvangt één boekje met daarin 20 loten van € 0,50 per lot. De commissie deelt de boekjes uit aan de leiders. De leiders delen vervolgens deze boekjes uit aan zijn of haar team.

   

  Vóór 12 oktober moeten de boekjes met de opbrengst door de spelers ingeleverd worden bij de eigen leider. De leider levert de boekjes met opbrengst van zijn of haar hele team weer in op een zaterdag (vóór 12 oktober) bij de commissiekamer van Sportlust ‘46. Doordeweeks kunnen de boekjes met opbrengst ingeleverd worden op Lekoord 42 in Woerden.

   

  Sportlust’46 hoopt dat ieder lid/speler minimaal een boekje van 20 loten met een waarde van € 10,- verkoopt aan familie, vrienden of buren.

   

  Heb je meer boekjes nodig om te verkopen? Laat dit dan weten via
  hans_trudy_42@hotmail.com

   

  Elk lid/speler dat 6 of meer boekjes verkoopt krijgt een slagroomtaart van Sportlust’46!

  Het team dat de meeste boekjes verkoopt wint ook een leuke prijs.

   

  Namens de fancy fair commissie hopen wij met uw medewerking een grote opbrengst te genereren voor Sportlust'46.

   

  Leiders, let op:

  Achter op het boekje staat de naam van de spelers. Graag iedere speler zijn eigen boekje overhandigen. Als er een speler niet in het team zitten dan het boekje weer inleveren bij de commissiekamer. Als er een speler van jouw team geen boekje heeft, dit ook graag even melden.