Sportlust bekert verder

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
.
...
vv WNC

 • Zaterdag 23 maart 2019 14:30
 • Wedstrijdsponsor:
  TiPTOP wasserette
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Floris van Duuren
 • Wedstrijdbal:
  Jan Spruijt
 • 31 januari 2018 21:36

  Sportlust ‘46 behaalde gisteravond in Bergschenhoek tegen 2e klasse BVCB een degelijke 1-5 verwinning in de 2e ronde van de KNVB beker.


  Het was winderig in koud in Bergschenhoek. Trainer Wim van t Westeinde moest gaan puzzelen in zijn formatie vanwege de absentie van een aantal licht geblesseerde spelers. Moussa Kalisse, Robin Demeijer, Glenn Geefshuiysen, Mitch van der Vlist waren afwezig. Fabian “Koekie” van Jaarsveld mocht op de goal plaats nemen en in het veld stond de Junior Jelmer Versloot, Mike Vrolijk, Lars van der Plank ( net terug van Wintersport), kortom het was goed puzzelen.


  Sportlust pakte vanaf het begin BVCB goed aan en probeerde druk te houden op de verdediging van BVCB. Een aantal kleine kansen kreeg men maar wist deze niet te verzilveren. Ook BVCB kreeg een aantal goede kansen maar Fabian van Jaarsveld stond een puike partij te keepen.


  BVCB de ploeg van oud prof Jan Everse en oud Sportlust speler Roy Eekman gaf goed partij de eerste helft.


  Een verademing was de aanwezigheid van Jelmer Versloot. Deze jongeman speelde alsof hij al jaren in de basis stond op het middenveld. Zwoegend, werkend en ook baltechnisch was hij bijzonder sterk.


  Halverwege de eerste helft was het raak, een voorzet van Rory van Gulik belande bij de tweede paal waar Lars van de Plank de bal kon binnen tikken 0-1. Sportlust bleef jagen op meer en verdedigend stond het als een huis.


  De tweede helft was maar net begonnen of Mike Vrolijk kreeg voor een leeg doel de kans op 0-2. Helaas miste hij maar in de tegenaanval maakte BVCB direct de 1-1.

  Sportlust raakte niet van de kook en vrij snel kopte Rick Wils ook weer zijn doelpuntje binnen 1-2

  Daarna was de druk van de ketel en kreeg BVCB een rode kaart en kon Sportlust het spelletje uitspelen. Hierna was het de beurt aan Mike Vrolijk die drie keer wist te scoren en de uitslag op 1-5 bepaalde.


  In de tweede helft kwamen ook nog Olaf de Koning(2e), Remco de Weerd(A1) en Harmen Visser(A1) in het veld.


  Een degelijke overwinning waarin vele jeugdspelers minuten konden maken en zeker geen saaie wedstrijd om te zien.


  Opstelling Sportlust ‘46

  Fabian van Jaarsveld, Nick Verhagen, Rory van Gulik( Remco de Weerd), Mike Verhagen, Martijn Jansen, Remco de Rijk, Jelmer Versloot, Lars van de Plank( Harmen Visser), Rick Wils( Olaf de Koning), Mike Vrolijk, Kevin Blonk.


  Zaterdag wacht er een andere wedstrijd als het Rotterdamse Xerxes/DZB op bezoek komt.