Sportlust boekt een 6 - 0 overwinning op Vitesse Delft

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
5 - 0
...
Geinoord

 • Zaterdag 15 december 2018; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Purple Haze Sound & Lights
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Jayley Blonk
 • Wedstrijdbal:
  Stonecold Air Conditioning BV
 • 14 april 2018 18:51

  Sportlust ‘46 verslaat machteloos Vitesse Delft

  Na een bewogen week en een slechte reeks heeft Sportlust ’46 de winnende draad weer opgepakt. De club uit Woerden won zaterdag verdiend de thuiswedstrijd tegen Vitesse Delft met 6-0. 

  Het was uitgerekend de afgelopen week veel besproken Rick Wils die in de 12 minuut de 1-0 liet noteren. Twee minuten later was het wederom raak toen Glenn Geefshuisen uit een corner de 2-0 scoorde. Uit een voorzet van dezelfde Glenn Geefshuisen scoorde Moussa Kalisse in de 26e minuut alweer de verdiende 3-0.


  Vitesse Delft slaagde er niet in een oplossing te vinden voor de hechte verdediging en het jagen van de Sportlust-spelers. Dit resulteerde in de 36e minuut in wederom een goal van Wills. De toegift voor de rust kwam van de voet van Robin Demeijer, die eenvoudig de doelman van Vitesse Delft omspeelde en de 5-0 voor zijn rekening nam.


  Na de rust werd er wat gas teruggenomen door Sportlust ’46. De ploeg van Wim van ’t Westeinde liet de bal echter goed rond gaan en controleerde het vervolg van de wedstrijd. De mooiste goal van de wedstrijd kwam van de voet Mike Vrolijk. Hij ronde een een uitstekend opgezette aanval over zeven schijven fraai af en bepaalde de eindstand op 6-0.


  Door de overwinning komt Sportlust ‘46 op 40 punten, waarmee het op de 5e positie staat in de eerste klasse A. Aankomende week speelt Sportlust ’46 thuis de derby tegen ARC. Een week later staat de halve finale van de KNVB beker tegen VV Brielle gepland. Ook deze wedstrijd zal op Sportpark Cromwijck om 14.30 uur gespeeld worden.