Sportlust 46 eenvoudig voorbij SCH 44 in KNVB Beker-derby

Wedstrijdinformatie


...
Zomerstop
-
...
Zomerstop

 • -
 • Wedstrijdsponsor:
  -
 • SNS bank Pupil vd Week:
  -
 • Wedstrijdbal:
  -
 • 8 september 2018 20:14

  Sportlust ’46 eenvoudig voorbij SCH ’44 in KNVB Beker-derby

   

  De ploeg van trainer Patrick Loenen won op Sportpark Cromwijck vrij eenvoudig met 6-0 van SCH ’44 uit Harmelen. SCH ’44 kwam met veel ambitie naar Woerden, maar was in alle opzichten de mindere ploeg op het veld. Door deze overwinning is Sportlust ’46 zo goed als zeker geplaatst voor de volgende ronde.

   

  Remco de Weerd, die verassend in de basis begon, ontdeed de wedstrijd al heel snel van spanning door in de vierde minuur direct de 1-0 voor zijn rekening te nemen. Daarna was het, door goed druk te zetten op de verdediging van SCH ’44, de beurt aan Deen van Embricqs die de 2-0 en vervolgens ook de 3-0 liet aantekenen.

   

  Ook na rust had Sportlust ’46 het overwicht en ging rustig verder met het uitbouwen van de score. Met goals van Zakaria Issarti, een eigen doelpunt van SCH ‘44 en het slotakkoord van Mark vd Weijden werd de eindstand van 6-0 bereikt. 

   

  Twee weken voor start van de competitie zit er een duidelijke stijgende lijn in het spel van Sportlust ’46. Volgende week staat eerst nog de volgende bekerwedstrijd in Wilnis tegen CSW op het programma. Waarna de focus volledig op de openingskraker van de competitie tegen v.v. Montfoort zal worden gelegd...