Sportlust geeft overwinning uit handen

Wedstrijdinformatie


...
vv Heerjansdam
.
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 24 november 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 16 juni 2018 19:55

  Sportlust'46 is er nog niet in geslaagd te promoveren van de eerste naar de hoofdklasse. WHC versloeg de Woerdenaren zaterdag met 3-2 door twee doelpunten in de laatste vijf minuten. 

  Sportlust ging met een goed gevoel de rust in. Want op slag van rust bracht Rick van Wils de Woerdenaren op 1-0 voorsprong. Dat goede gevoel werd na rust meegenomen, want de tweede helft was nog geen tien minuten bezig of de 2-0 stond op het scorebord. Zakaria Issarti was de doelpuntenmaker.

  Met nog 25 minuten spelen werd de spanning weer teruggebracht in de wedstrijd. Jonathan van Marle kopte raak namens WHC.

  Die spanning bleef tot de slotfase voelbaar. Dat bleek terecht te zijn want in de 89e minuut maakte Van Marle, met zijn tweede van de middag, de 2-2. Hierdoor leek de wedstrijd op verlening af te stevenen, maar het werd nog erger. In de blessuretijd was het opnieuw Van Marle die scoorde namens WHC en zijn ploeg daarmee het ticket voor de hoofdklasse bezorgde.


  Aanstaande dinsdag krijgt Sportlust ’46 nog een herkansing. In een extra nacompetitie strijden Xerxes/DZB, Brielle en Sportlust om een extra plaats in de hoofdklasse.

  Aanvang van de wedstrijd is om 20.00 uur in Brielle.

   

  Bron RTV Utrecht