Sportlust haakt af na 2-1 nederlaag

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
-
...
vv Almkerk

 • Zaterdag 20 oktober 14:30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Strijkwinkel Woerden
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Rick Oussoren
 • Wedstrijdbal:
  Dirk Hamoen
 • 10 februari 2018 17:06

  Sportlust ’46 is zaterdag afgehaakt als kanshebber in de titelrace en vond zijn Waterloo in Wilnis tegen CSW (2-1).


  Sportlust moest even improviseren in Wilnis. Een ziektegolf, blessures waren waarmee Wim van t Westeinde enigszins mee moest puzzelen. Maar al met al stond er nog een representatief elftal binnen de lijnen.


  Het begin was het voor beiden even aftasten hoe het spel gespeeld zou gaan worden. Een paar kansjes voor beide teams waren het resultaat. Mike Vrolijk zag een mooie aanval op de paal belanden en ook CSW kreeg een dot van een kans.


  Het was uiteindelijk CSW wat de score opende middels een mooie krul om Michael de Leeuw heen en belandde via de paal in het netje(1-0)

  Het duurde niet lang voordat Mitch van der Vlist middels een scrimmage de 1-1 kon aantekenen.


  De rust gebruikten beide trainers om de boel weer op scherp te zetten in het koude Wilnis.

  Sportlust probeerde het wel maar kwam niet langs de stugge maar uitstekend verdedigende ploeg uit Wilnis die werkelijk vochten voor elke meter.

  Sportlust probeerde het voetballend op te lossen maar dat lukte deze middag niet.


  Een hoekschop van CSW belandde bij de 2e paal waar Michael de Leeuw onvoldoende ingreep en CSW kopte de 2-1 binnen.


  Hierna was het pompen of verzuipen geblazen. Lars van der Plank kwam binnen het elftal en zorgde nog voor enige dreiging. Ook een scrimmage van Mike Vrolijk met de keeper waarbij de bal over de doellijn ging en de scheidsrechter die op een uitstekende positie dichtbij stond, de goal goedkeurde.


  Langs de lijn stond echter een grensrechter op ongeveer 60 meter die aan het oefenen was voor vlaggetjesdag en de scheidsrechter ging toch maar even luisteren. Na een discussie van enige minuten keurde de leidsman toch de goal af en die voorsprong gaf CSW niet meer weg. Knokkend en vol inzet voor elke bal sleepten zij de overwinning uit het vuur.


  DE strijd om de bovenste plaatsen is Sportlust nu wel afgehaakt en kan men de competitie gaan uitspelen en zich voorbereiden voor de nacompetitie. Het zelfvertrouwen weer terug winnen en zorgen dat we in mei er weer staan en dan met volle inzet de nacompetitie in.


  Tevens is men nog actief bij de laatste 32 teams in de KNVB beker waar men op donderdag 22 februari in Woerden spelen tegen VV Nieuwerkerk.

  Volgende week speelt Sportlust ’46 voor de competitie tegen FC Breukelen.