Sportlust verliest wederom dure punten.

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
-
...
vv Almkerk

 • Zaterdag 20 oktober 14:30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Strijkwinkel Woerden
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Rick Oussoren
 • Wedstrijdbal:
  Dirk Hamoen
 • 10 december 2017 12:04

  Sportlust ’46 heeft zaterdag tegen FC Aalsmeer dure punten verloren (1-1.)


  Sportlust opende redelijk de eerste helft. Er werd gestreden om de bal, men nam het heft in handen op het middenveld en men kreeg een aantal kansen op de 1-0.

  De eerste kans voor Sportlust ‘46 kwam pas na achttien minuten spelen van Zakaria Issarti, maar zijn kopbal werd gevangen door de doelman van FC Aalsmeer


  Maar het duurde uiteindelijk tot de 24e minuut toen Martijn Jansen aan de linkerkant doorging, de bal op doel schoot. De keeper kon de bal niet klemvast krijgen en goaltjesdief Rick Wils was er als de kippen bij om de 1-0 binnen te tikken.


  Ook hierna bleef Sportlust de betere ploeg maar tot echte kansen leidde dit niet. Ook FC Aalsmeer waar oud Sportlusters Berry Kramer en Epi Kraemer in de basis begonnen kregen niet echte grote kansen.


  De tweede helft een totaal anders FC Aalsmeer. Men drukte Sportlust achteruit en werd steeds gevaarlijker voor het doel. Het leverde uiteindelijk vrij snel de 1-1 op na een nogal rare situatie voor het doel en uiteindelijk wist men de 1-1 achter de verbouwereerde Michael de Leeuw binnen te tikken.


  Na de gelijkmaker kreeg de Sportlust ’46  een grote kans om de voorsprong weer te pakken. Na een dieptepass maakte de FC Aalsmeer doelman  een inschattingsfout, waardoor Moussa Kalisse hem wist te omspelen en de bal op de bovenkant van de lat schoot.


  Na een uur spelen kreeg Wils twee grote mogelijkheden achter elkaar op de 2-1. Eerst belandde zijn inzet op de lat, waarna hij na een voorzet de bal rakelings naast het doel kopte. Ook een vrije trap van FC Aalsmeer ging maar net over het doel.


  Vlak voor tijd kreeg Wils zijn zoveelste  mogelijkheid om alsnog de thuisploeg op voorsprong te zetten. Uit een corner leek hij de bal binnen te koppen, maar zijn inzet werd knap gestopt door de doelman van FC Aalsmeer ,waardoor de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel eindigde.


  Uiteindelijk floot scheidsrechter Roelof Luinge die een perfecte wedstrijd floot af voor de laatste maal en konden beide teams de kleedkamer opzoeken.