Sportlust wint in koud Hoorn.

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
-
...
vv Almkerk

 • Zaterdag 20 oktober 14:30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Strijkwinkel Woerden
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Rick Oussoren
 • Wedstrijdbal:
  Dirk Hamoen
 • 17 december 2017 10:59

  Sportlust ’46 heeft afgelopen zaterdag in Hoorn een verdiende overwinning behaald tegen Zwaluwen ’30.(2-0).


  Sportlust startte weer met Jeroen Merk in de basis en liet gelijk vanaf het begin weten dat er niet te sollen viel met de ploeg. Het zette Zwaluwen vast en er werd collectief gestreden om de bal.

  Dit resulteerde in de 22e minuut in een vrije trap net buiten de 16 meter. Normaal een schitterende plek voor Robin Demeijer die de afgelopen weken niet echt geluk had met zijn vrije trap.


  Zaterdag was het anders en hij krulde de bal op schitterende wijze in de verre bovenhoek 0-1 voor de ploeg uit Woerden.


  Sportlust bleef heer en meester de eerste helft  en uiteindelijk was het Rick Wils die een slecht weggewerkte bal voor zijn voeten kreeg. Ja die moet je deze koele kikker niet teveel geven en via de paal schoot hij de 0-2 binnen. Een heerlijke opsteker wat bij het talrijke Woerdense publiek smaakte naar meer in het koude en natte Hoorn.


  Hoe anders was het weer de tweede helft. Een dominanter Zwaluwen wat brutaal het middenveld greep. Sportlust probeerde zicht te herpakken en kreeg de tweede helft diverse mooie kansen om de boel op slot te gooien en de 0-3 binnen te schieten maar men verzuimde dit te doen.


  Achterin waren het Rory van Gulik die heer en meester was en de weer zijn vorm terug krijgende Nick Verhagen die de Woerdense verdediging in het gareel hielden.

  Ook Zwaluwen wat wel domineerde maar niet echt 100 % kansen kreeg was niet bij machte de aansluitingstreffer binnen te schieten.


  Zodoende eindigde de laatste wedstrijd voor de feestdagen in een 0-2 overwinning voor Sportlust ’46.

  Donderdag vind nog een samen zijn plaats met de traditionele Eliah avond.


  Opstelling Sportlust ’46: Michael de Leeuw, Nick Verhagen,Mike Verhagen, Rory van Gulik, Martijn Jansen, Robin Demeijer, Remco de Rijk, Zakaria Issarti, Moussa Kalisse,( Mitch van der Vlist) Jeroen Merk, Rick Wils( Glenn Geefshuysen).