Sportlust 46 geeft overwinning uit handen.

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
.
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 15 juni 2019, Stonecold Lagere Elftallen Toernooi
 • Wedstrijdsponsor:
  Stonecold Airconditioning
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  Stonecold Airconditioning
 • 22 september 2018 18:58

  Sportlust ’46 geeft 0-2 voorsprong kinderlijk uit handen

   

  Sportlust heeft in de eerste competitie wedstrijd nagelaten om gelijk goede zaken te doen. De Woerdenaren kwamen zaterdag in en tegen Montfoort niet verder dan 2-2 en verliezen daarom in de eerste wedstrijd gelijk twee punten in de race om promotie naar de Hoofdklasse.

   

  Na tien minuten spelen was het al 0-2 voor Sportlust ’46 door doelpunten van Remco de Weerd en Zakaria Issarti. Het team van Patrick Loenen was veruit de beter voetballende ploeg op het veld. Diverse kansen op 0-3 werden echter onbenut gelaten. Het was vervolgens Montfoort dat uit het niets op 1-2 kwam. Sluitpost Fabian van Jaarsveld had geen antwoord op een ogenschijnlijk houdbaar schot.

   

  Ook de tweede helft was Sportlust ’46 de betere ploeg. Diverse kansen werden echter onbenut gelaten. Montfoort werd niet gevaarlijk en de drie punten leken mee naar Woerden te gaan. Tot de 90ste minuut. Een vrije schop van Montfoort aan de rand van de zestien meter werd feilloos binnengeschoten. De remise is een domper richting de thuiswedstrijd van aankomende zaterdag, tegen titelkandidaat Sliedrecht. 

   

  Voetballend zit het goed, maar de volwassenheid om een overwinning over de streep trekken ontbreekt nog. A.s. zaterdag is de aftrap tegen Sliedrecht om 14.30 uur. Voorafgaand zullen om 14.00 uur de nieuwe kleedkamers officieel en feestelijk worden geopend.