Stem op onze Clubheld Bram

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
3 - 1
...
Achilles Veen

 • zaterdag 7 december 2019 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  BluePrint Automation
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  Jorim van Bodegraven
 • Wedstrijdbal:
  Friendly's Cafetaria
 • 28 november 2019 00:29

  Onze Bram Hart maakt kans op de titel: Clubheld van het Jaar. Wint Bram dan win jij mee. De winnaar krijgt namelijk een geheel verzorgd feest voor de club aangeboden. Stemmen kan nog tot en met 2 december en via deze link.


  De landelijke verkiezing is momenteel in volle gang. In iedere gemeente, zo ook in die van ons, wint in de categorie sport de clubheld met de meeste stemmen. Bram staat momenteel op plek twee. Dat kan natuurlijk hoger ;-).


  Uit alle gemeentewinnaars wordt een top drie bepaald, dit gebeurt op basis van de meeste stemmen. Op basis van deze lijst wordt vervolgens een provinciewinnaar gekozen die uiteindelijk met de 12 andere winnaars gaat strijden om de titel Clubheld van het Jaar 2019  Op 17 december wordt tijdens een feestelijke award uitreiking de winnaar bekend gemaakt.


  STEMMEN!

  Vanaf 28 oktober t/m 2 december 2019 kan iedereen stemmen op genomineerde clubhelden. Wil je dat onze Bram wint? Roep dan al je vrienden, clubleden en familie op ook te stemmen. Want hoe meer stemmen Bram krijgt, hoe groter de kans dat hij een geheel verzorgd feest voor onze club wint. Stemmen is gratis en kan tot en met 2 december 2019, 12.00 uur. Stem hier!