STEM via de Rabo ClubSupport actie

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
0 - 2
...
vv Duno

 • zaterdag 12 oktober 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Chalet.nl
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  Djayah Ponnudarai
 • Wedstrijdbal:
  Van der Vooren Glasatelier
 • 3 oktober 2019 07:47

  Stem vanaf 27 september a.s. via de Rabo ClubSupport actie op Sportlust '46 en steun onze club! Het bestedingsdoel is een vernieuwde keuken. Hiermee kunnen wij een breder en gezonder assortiment aanbieden.


  Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.


  Hoe het beschikbare bedrag verdeeld wordt onder de deelnemende verenigingen bepalen de leden van de Rabobank! De verdeling van dit bedrag zal namelijk gaan op basis van het aantal uitgebrachte stemmen. Ben je lid van de Rabobank? Stem dan hier! Heb je wel een rekening, verzekering en/of neem je een andere dienst van de Rabobank af, maar ben je nog geen lid van de Rabobank? Meld je dan aan via deze link en stem op Sportlust '46.


  De stemperiode start vrijdag 27 september en loopt tot en met 11 oktober.