Steun de roodwiten tegen DHSC

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
3 - 1
...
Achilles Veen

 • zaterdag 7 december 2019 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  BluePrint Automation
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  Jorim van Bodegraven
 • Wedstrijdbal:
  Friendly's Cafetaria
 • 28 november 2019 09:08

  Komende zaterdag gaat Sportlust ’46 in Utrecht de belangrijke wedstrijd spelen tegen de nummer drie van de ranglijst DHSC. De clubnaam staat voor DOS Holland Stichtse Boys Combinatie, sinds 2007 wordt er onder deze naam gespeeld. 


  Vanaf het seizoen 2014/2015 werd de gang omhoog ingezet met promotie naar de tweede klas. Nu in 2019, na verschillende promoties, spelen de Utrechters een belangrijke rol in de Hoofdklasse A. Met de komst van Wesley Sneijder op de achtergrond zijn de ambities nog groter geworden en moet er een trainer met enige naam komen om de top van het zaterdagvoetbal te bereiken. 


  Net als DHSC is Sportlust ’46 een nieuwkomer op dit niveau. Beide teams hebben 22 punten verzameld, maar dankzij een beter doelgemiddelde neemt de ploeg van Patrick Loenen de tweede plaats in. Aanvallend heeft de club uit Utrecht een aantal rappe spelers, echter hebben zij slechts twee keer meer gescoord dan onze voorwaartsen. Verdedigend staat het bij Sportlust ‘46 een stukje beter met slechts acht tegengoals, terwijl de doelman van DHSC 14 keer moest vissen. 


  Sportlust ’46 heeft de ambitie om zo hoog mogelijk mee te blijven draaien met leuk en aantrekkelijk voetbal, zoals dat van afgelopen zaterdag. Als deze lijn tegen DHSC wordt doorgetrokken zal er zeker voor een goed resultaat gestreden worden. Kom de roodwitten steunen in Utrecht. De wedstrijd wordt a.s. zaterdag gespeeld op het Sportpark Wesley Sneijder en de aanvang is 14.30 uur.