Technisch kader Jeugd volgend seizoen

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
5 - 0
...
Geinoord

 • Zaterdag 15 december 2018; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Purple Haze Sound & Lights
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Jayley Blonk
 • Wedstrijdbal:
  Stonecold Air Conditioning BV
 • 14 april 2018 13:07


   

  Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de invulling van het technisch kader voor volgend seizoen. Met Hoofd Jeugdopleidingen Guus Griët werd eerder overeenstemming bereikt over verlenging van zijn verblijf bij Sportlust ‘46. 

   

  Naast het aanblijven van Guus is het bestuur ook bijzonder verheugd te kunnen melden dat Ron van den Hoek en Ronald Blonk (beiden bepaald niet onbekend binnen de vereniging) per direct aan zullen treden als technisch coördinator voor respectievelijk de junioren en pupillen. Met de komst van Ron en Ronald krijgt Sportlust ’46 als organisatie, behalve veel kennis van zaken, ook meer ‘body’. 

   

  Dit geeft ons vooral de mogelijkheid om de jeugdopleiding en de communicatie naar onze leden toe verder te verbeteren. De aankomende periode zullen Ron en Ronald, samen met Guus Griët en Ronald l’Ami, een belangrijke rol spelen in de aanstelling van de selectietrainers voor het volgende seizoen. De eerste stappen op dit gebied zijn reeds gezet. Hierover volgt op korte termijn meer informatie.