Trainer Patrick Loenen verlengt contract bij Sportlust met twee seizoenen

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
3 - 1
...
Achilles Veen

 • zaterdag 7 december 2019 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  BluePrint Automation
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  Jorim van Bodegraven
 • Wedstrijdbal:
  Friendly's Cafetaria
 • 28 november 2019 20:45

  Patrick Loenen is ook komende twee seizoenen trainer van hoofdklasser Sportlust ’46 uit Woerden. De Utrechter, die nu bezig is aan zijn tweede seizoen bij Sportlust ‘46, zou volgend seizoen bij derde divisionist DOVO aan de slag gaan. De oefenmeester zag daar echter vanaf na het opstappen van de technische commissie die hem had aangesteld.

  "Dat Sportlust ‘46 nu met mij door wil is heel mooi. Ons doel is om het elk jaar beter te doen en op termijn een mooie stap voorwaarts te zetten", aldus Loenen. "Ik ben altijd duidelijk geweest dat ik Sportlust ‘46 een heerlijke club vind om voor te werken. Ik ben dan ook zeer content met het vertrouwen dat de club in mij heeft uitgesproken.”

  "We zijn met iets bezig in Woerden en dat willen we graag continueren met Patrick als hoofdtrainer", legt voorzitter Jan van den Heuvel uit. “Sportlust ‘46 en de trainer passen goed bij elkaar. Na de ontwikkelingen bij DOVO zijn we deze week opnieuw met elkaar in gesprek gegaan. De uitkomst is een verbintenis voor nog eens twee seizoenen. Patrick brengt nu met zijn besluit rust en duidelijkheid bij zichzelf en de club.”

  In zijn eerste seizoen bij de club werd Loenen kampioen van de eerste klasse C. Momenteel bezet de promovendus de tweede plaats in de Hoofdklasse A en speelt het a.s. zaterdag de topper tegen de nummer drie DSHC.