Valse competitiestart Sportlust 46

Wedstrijdinformatie


...
Zomerstop
-
...
Zomerstop

 • -
 • Wedstrijdsponsor:
  -
 • SNS bank Pupil vd Week:
  -
 • Wedstrijdbal:
  -
 • 29 september 2018 19:37

  Sportlust ’46 is afgelopen zaterdag teleurstellend begonnen aan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen door met 1-2 te verliezen van VV Sliedrecht.

  De formatie van trainer Patrick Loenen was op diverse posities gewijzigd na het gelijkspel tegen Montfoort. In de negende minuut maakte Patrick Lopes Martins da Veiga na een lange rush een prachtig doelpunt en bracht zo de stand op 1-0. Het spel van de roodwitten was degelijk, maar zeker niet sprankelend. De ploeg uit Sliedrecht kon daar de eerste helft eigenlijk helemaal niets tegenoverstellen en Sportlust ’46 ging dan ook met een verdiende voorsprong de rust in.

  Wat er in de rust door de trainer van VV Sliedrecht is gezegd blijft binnenskamers, duidelijk werd dat zijn woorden veel indruk hebben gemaakt op zijn spelers. Patrick Lopes Martins da Veiga had nog wel een mogelijkheid op de 2-0, maar faalde en het was VV Sliedrecht dat langszij kwam. Na de verdiende 1-1 kreeg Sportlust ’46 een, al dan niet terechte, strafschop tegen. Doelman Michael de Leeuw zat nog in de goede hoek, maar kon niet voorkomen dat de bezoekers op 1-2 kwamen.

  De laatste twintig minuten drong Sportlust ’46 nog wel aan, 100% kansen waren er echter niet meer. Het veldspel van Sportlust ’46 miste de tweede helft vooral lef. De intentie is er zeker, maar de absolute finesse ontbreekt nog. Aankomende zaterdag staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. De tegenstander is dan SV Oranje Wit, aanvangstijd 14.30 uur.