Voorbeschouwing AZSV - Sportlust 46

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
0 - 2
...
vv Duno

 • zaterdag 12 oktober 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Chalet.nl
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  Djayah Ponnudarai
 • Wedstrijdbal:
  Van der Vooren Glasatelier
 • 26 september 2019 12:00

  Komende zaterdag onderneemt Sportlust ’46 de verre reis naar Aalten. De tegenstander aldaar is de Aalten Zaterdag Sport Vereniging kort gezegd A.Z.S.V. Sinds 2013 hoofdklasser en in al die jaren een gedegen middenmoter. Vorig jaar misten ze net de nacompetitie en eindigden op een eervolle vierde plaats.


  A.Z.S.V. profileerde zich in de afgelopen vier wedstrijden als een fysiek sterk elftal. Het spel van onze gastheren is niet attractief, maar wel effectief gebleken. Ze spelen vanuit een gesloten verdedigende stelling om vervolgens met snelle counters toe te slaan. 


  Sportlust ’46 speelde afgelopen zaterdag een goede wedstrijd tegen Zwaluwen. Vooral in de tweede helft werd er in hoog tempo een prima partij voetbal op de mat gelegd. Het enige minpuntje was dat er teveel kansen nodig zijn om een hogere score te behalen.


  Tegen A.Z.S.V. zal er weer in hoog tempo gespeeld moeten worden om zo de verdediging van onze gasteheren te kunnen ontrafelen. Tevens zullen onze voorwaartsen in deze wedstrijd effectiever met de kansen moeten omgaan. Alleen dan zullen we weer met een goed resultaat huiswaarts keren.


  Sportlust supporters ontdek de Achterhoek en steun uw club in Aalten!