Voorbeschouwing Capelle - Sportlust 46

Wedstrijdinformatie


...
vv Capelle
-
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 9 november 2019; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 7 november 2019 15:49

  In de laatste speelronde van de eerste periode gaat Sportlust ’46 op bezoek bij Capelle. De thuisclub blijkt een moeilijke tegenstander om te bestrijden.


  De ploeg van trainer Ton van Bremen speelt namelijk vanuit een zeer gesloten verdediging. De ploeg scoort weinig, hoewel afgelopen zaterdag werd, middels een 1-4 zege bij Achilles ’29, het doelgemiddelde weer wat opgekrikt. De Capellenaren scoorde tot nu toe 14 doelpunten. Defensief staat de thuisclub, met slechts 11 goals tegen, er een stukje beter op. Capelle bezet momenteel plek negen op de ranglijst.


  Sportlust ’46 heeft de punten hard nodig in de strijd om de periodetitel, eigenlijk telt zaterdag alleen de winst voor het team van de aan het einde van het seizoen afscheid nemende trainer Patrick Loenen. Voor deze titel zijn AZSV, Sportlust ’46 en DHSC de drie overgebleven kandidaten. De beste papieren heeft koploper AZSV, een gelijkspel in de wedstrijd tegen Achilles Veen is voldoende voor deze titel.


  Verliest de koploper dan komen de roodwitten en de ploeg van de familie Sneijder in beeld. Hierbij is het doelgemiddelde van Sportlust ’46 plus 15 en dat van DHSC plus 10. De Utrechters spelen thuis tegen Rijsoord en zullen uiteraard proberen om het doelsaldo op te vijzelen. Sportlust ’46 speelde afgelopen zaterdag een puike wedstrijd tegen Spijkenisse. Met snel combinatievoetbal werd een prima 4-0 zege geboekt. Deze zege en het vertoonde spel geven vertrouwen voor de wedstrijd tegen Capelle.


  Routebeschrijving

  Vanuit Woerden neem je de A12 richting Rotterdam. Afslag Capelle a/d IJssel. Linksaf richting Capelle (Middelwatering). Bij 6e verkeerslichten rechtsaf (richting Krimpen a/d IJssel). Bij volgende verkeerslichten links. Bij rotonde rechts. Het sportpark ligt na ongeveer 500 m aan de linkerkant.


  Feest

  Mochten de roodwitten de periode pakken dan zullen we dit niet zomaar voorbij laten gaan. Succes moet je namelijk vieren! De spelersbus zal rond 18.00 uur terug zijn, waarna de spelers eventueel zullen worden gehuldigd. Aansluitend zal er een "klein" feestje worden gevierd ;-) Helaas hebben we het niet in eigen hand, dus laten we in eerste instantie zorgen dat we de drie punten meenemen uit Capelle. Wat er daarna gebeurd weten we zaterdag rond 16.15 uur.