Voorbeschouwing Groene Hart Derby

Wedstrijdinformatie


...
vv Capelle
-
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 9 november 2019; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 24 oktober 2019 13:05

  Voor de eerste Groene Hart Derby van dit seizoen gaat Sportlust ’46 op bezoek bij ARC in Alphen aan de Rijn. De Alphenaren zijn geen onbekenden voor Sportlust ’46. In het seizoen 2017/2018 speelden beide teams voor het laatst in competitieverband tegen elkaar en wisten beide hun thuiswedstrijd te winnen.


  Momenteel presteert ARC goed en staan ze op een mooie zevende plaats. Wat opvallend is dat zij in uitwedstrijden beter presteren dan in de eigen vertrouwde omgeving. In de drie thuiswedstrijden werd tweemaal verloren en eenmaal gelijk gespeeld. Er werd slechts drie keer gescoord. 


  De Alphenaren zijn dus niet erg schotvaardig, maar daar staat tegenover dat zij hun zaakjes defensief goed op orde hebben met slechts acht tegengoals. Natuurlijk presteren de roodwitten ook naar behoren gezien de stand op de ranglijst. 


  De wedstrijd van twee weken tegen de koploper werd dan wel verloren, maar afgezien van het aantal kansen die niet werden benut konden we wel tevreden over het vertoonde spel. Als we dan ook nog de aanwezige kwaliteit van het team in ogenschouw nemen, dan moet een goed resultaat tot de mogelijkheden behoren in deze eerste Groene Hart Derby van dit seizoen.