Voorbeschouwing Sportlust 46 - DUNO

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
0 - 2
...
vv Duno

 • zaterdag 12 oktober 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Chalet.nl
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  Djayah Ponnudarai
 • Wedstrijdbal:
  Van der Vooren Glasatelier
 • 9 oktober 2019 13:04

  In competitieronde nummer zeven is koploper DUNO de tegenstander van onze nummer twee Sportlust ’46. Het seizoen is nog pril en daarom is het misschien te vroeg om te spreken over een echte kraker, maar dat het een spannende match kan worden staat wel vast.


  Onze gasten uit Doorwerth spelen voor het tweede jaar in de hoofdklasse waarin zij vorig jaar op plek acht eindigden. Dat zij dit jaar mee willen doen om de titel blijkt wel uit het feit dat zij voor dit seizoen negen nieuwe spelers, bijna allemaal afkomstig zijn van eredivisie-clubs en beloftenteams, hebben gehaald.


  Zij beschikken in ieder geval, net als de thuisclub, over een schotvaardige voorhoede. Trainer Roy de Haan vindt dat zijn team collectief sterk is en dat hij over individueel talent beschikt. Zijn doelstelling is om dit seizoen in ieder geval bovenin mee te draaien.


  Sportlust’46 zal blij zijn dat er weer een echte partij voetbal gespeeld kan worden tegen een team dat ook graag wil voetballen. De tegenstander van vorige week parkeerde, met alle respect, de bus voor het doel en zo werd het voor spelers en toeschouwers een vervelende middag.


  Oefenmeester Patrick Loenen en zijn manschappen zullen er daarom buitengewoon op gebrand zijn om er een mooie voetbalwedstrijd van te maken. De roodwitten bezitten ontegenzeggelijk de kwaliteiten om de koploper van de troon te stoten. Daarbij komt dat topscoorder Mark van der Weijden na zijn schorsing ook weer van de partij is .