Voorbeschouwing Sportlust 46 - Spijkenisse

Wedstrijdinformatie


...
vv Capelle
-
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 9 november 2019; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 31 oktober 2019 13:25

  De strijd om de eerste periodetitel begint in competitieronde negen langzaam te ontbranden. Zo zijn er nog vijf teams, waaronder Sportlust ’46, die met de eer kunnen gaan strijken. De andere teams zijn AZSV ,DUNO ,DHSC en Achilles Veen. Met als climax dat er in de laatste ronde van deze eerste periode de wedstrijd Achilles Veen – AZSV op het programma staat. 


  Als Sportlust ’46 mee wil blijven doen, dan zal het in de thuiswedstrijd van a.s. zaterdag tegen Spijkenisse vol voor de overwinning moeten gaan. Bij puntverlies kunnen de roodwitten de periodetitel vergeten. Maar als er met dezelfde inzet wordt gespeeld zoals tegen ARC afgelopen zaterdag dan behoort een overwinning zeker tot de mogelijkheden.


  Spijkenisse, algemeen landskampioen in 1975, en in het seizoen 2017/2018 nog spelend in de derde divisie, beleefd tot nu toe een moeizaam seizoen. Ze staan 13e met slechts één overwinning. Trainer Peter Wubben, een man met veel ervaring en al zeven jaar in dienst bij Spijkenisse, zal er alles aandoen om het tij te doen keren.


  Aan de roodwitten dus de taak om dit a.s. zaterdag te verhinderen en de punten in Woerden te houden.


  Compleet wedstrijd programma Sportlust'46 teams