Voorbeschouwing Sportlust - Smitshoek

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
3 - 1
...
Achilles Veen

 • zaterdag 7 december 2019 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  BluePrint Automation
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  Jorim van Bodegraven
 • Wedstrijdbal:
  Friendly's Cafetaria
 • 22 november 2019 10:50

  Met voetbalvereniging Smitshoek uit Barendrecht komt een oude bekende op bezoek op bij Sportlust '46. In het seizoen 2010/2011 troffen beide teams elkaar voor het laatst in de eerste klasse B. 


  In de laatste wedstrijd van die competitieronde ging de strijd om de titel tussen beide teams. Smitshoek waande zich enkele minuten kampioen, maar in de laatste minuut van de wedstrijd tegen FC 's-Gravenzande scoorde Sportlust ’46 de gelijkmaker, genoeg voor het kampioenschap.


  Trainer bij Smitshoek is Richard Middelkoop die van 2012 tot en met 2015 hoofdtrainer was bij Sportlust ’46. Beide teams leden in de laatste wedstrijd een nederlaag waarbij de 1-8 nederlaag van Smitshoek er in negatieve zin uitsprong. 


  Hierbij moet wel in ogenschouw genomen worden dat er een aantal basisspelers ontbraken en de tegenstander het sterke, en kampioenskandidaat, Feyenoord was. Al met al zal Smitshoek zich willen revancheren en een goed resultaat neer willen zetten. Dat geldt ook voor Sportlust ’46 na de onnodige nederlaag bij Capelle. 


  Vorige week werd er een kleine stap in de goede richting gezet door de volgende bekerronde te bereiken. Dit middels een 6-0 overwinning op Lyra. Smitshoek is echter van een ander kaliber en de Woerdenaren zullen vol gas moeten geven om de punten in eigen huis te houden.


  Punten die hard nodig zullen zijn gezien het komende programma waar de roodwitten een aantal pittige tegenstanders tegen zullen komen. Wij nodigen u daarom graag uit de thuiswedstrijd van a.s. zaterdag te komen bezoeken en de roodwitten te steunen. Aanvang is 14.30 uur.