Vooruitblik Sportlust 46 - Achilles 29

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
0 - 2
...
vv Duno

 • zaterdag 12 oktober 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Chalet.nl
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  Djayah Ponnudarai
 • Wedstrijdbal:
  Van der Vooren Glasatelier
 • 3 oktober 2019 09:31

  Na de nederlaag van vorige week krijgt Sportlust ’46 zaterdag de kans zich te rehabiliteren als nummer laatst Achilles ’29 op bezoek komt. De vijf gespeelde wedstrijden werden door de Groesbekers met vaak grote cijfers verloren. 


  Op zich is dit niet zo verwonderlijk als je weet dat de club kort voor de aanvang van het seizoen nog bezig was met het samenstellen van een representatief team. Achilles ’29 bereikte in 2009 de topklasse en werd in 2012 landskampioen bij de amateurs. 


  Nadat men in 2013 weer kampioen werd van de topklasse trad men, mede op verzoek van de KNVB, toe tot het betaald voetbal. Dit werd geen succes en sindsdien zit de club in een neerwaartse spiraal. Momenteel doet een groep zeer enthousiaste mensen er alles aan om het voortbestaan van Achilles ’29 te waarborgen.


  Sportlust ’46 kwam vorige week niet tot scoren en hopelijk hebben de roodwitten het vizier weer op scherp staan voor deze belangrijk wedstrijd. Belangrijk omdat alle teams uit de bovenste regionen elkaar in deze speelronde treffen. Bij winst en een voor koploper DUNO (thuis tegen Feyenoord) negatief resultaat zou Sportlust ’46 zomaar weer koploper kunnen zijn.


  Als men dan weet dat volgende week de wedstrijd Sportlust ’46 – DUNO op het programma staat dan hebben we sowieso volgende week een heuse kraker in eigen huis.