Vrijwilligers gezocht!

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
...
vv Zwaluwen

 • zaterdag 21 september 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  FYTR Fysiotherapie & Training
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Ruben van Vliet
 • Wedstrijdbal:
  JO9-5
 • 14 augustus 2019 10:43

  Momenteel hebben wij een aantal openstaande vacatures. Hieronder een aantal urgente vacatures die we graag voor aanvang van het seizoen zouden willen invullen.


  COMMISSIEDIENST

  Voor de commissiedienst op zaterdag zijn wij dringend op zoek naar vrijwiligers die een dagdeel willen assisteren. Het gaat om de ochtend (van 7.45 tot 12.30 uur) of de middag (van 12.30 tot 17.30 uur). Heb je interesse en wil je iets betekenen voor onze mooie club? Neem dan contact op met Hans of Trudy via: hans_trudy_42@hotmail.com.


  BARPERSONEEL

  Wij zoeken enthousiaste medewerkers voor bar- en keukenwerkzaamheden in de kantine. Heb je zin en tijd om ons barteam te versterken? Stuur dan een berichtje naar algemenezaken@sportlust46.nl.


  SPORTY

  Ook zijn we op zoek naar personen m/v die onze mascotte "Sportyā€¯ af en toe willen bemannen. Dit zal rondom de wedstrijden van het eerste elftal en activiteiten voor de jeugd zijn. Zo zal je o.a. mee het veld op gaan en de pupil van de week begeleiden. Lijkt het jou leuk om ons hiermee te assisteren? Stuur dan een email naar communicatie-pr@sportlust46.nl.


  OVERIGE VACATURES

  Bekijk de overige openstaande vrijwilligersvacatures hier.