Wintertijd Ook bij 4 tegen 4 wordt het kouder

Wedstrijdinformatie


...
sv Oranje Wit
3 - 5
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 18 mei 2019
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 11 november 2017 09:19

  De wintertijd is inmiddels al weer even ingegaan – en dat merken we nu ook aan de temperatuur. De waterkou, met name na de korte buitjes van afgelopen zaterdag, speelden ook de 4x4 spelertjes parten. Sommigen wat meer dan anderen.


  Kou of niet, Europa League koploper Liverpool gaat vrolijk door met winnen. Nu was Valencia met 7-2 de mindere. Achtervolgers Fenerbahce en Schalke 04 vochten een spannend onderling duel uit. Door een late winnende goal blijven de Turken in het spoor van de lijstaanvoerder: 5-4.


  Ook in poule A van de Champions League heeft de nummer 1 nog alles gewonnen. Bayern Munchen won ook nu weer ruim, dit keer van Southampton (16-4). Alleen Chelsea kan de Duitsers nog bedreigen. Het maakte geen fout en versloeg Inter Milan met 11-5.


  In poule B ligt alles wat dichter bij elkaar. Borussia Dortmund heeft daar de leiding na een 8-6 zege op Real Madrid. Dat ging niet zonder slag of stoot, er was een flinke inhaalrace voor nodig. Maar ja, we weten allemaal de ongeschreven voetbalwet met betrekking tot Duitsers. Ook de tweede partij was enorm spannend. AC Milan was Paris Saint-Germain nipt de baas: 8-7.


  Poule C is het spannendst. Daar hebben we maar liefst 3 koplopers. Dat komt door de enigszins verrassende 11-7 zege van Villarreal op de landgenoten van Barcelona. Manchester City voegt zich bij dit tweetal, het had geen kind aan het arme Juventus dat desondanks toch nog 8 mooie goals wist te maken: 24-8.


  De temperatuur zal er de komende weken niet op vooruit gaan. Gelukkig is het spel van de 4 tegen 4 wedstrijdjes hartverwarmend. Dus aan u de keuze op zaterdagochtend: Of thuis de verwarming aan, of gewoon aanwezig zijn op veld 6 op Sportpark Cromwijck. Een simpele keus, die uw portemonnee zal waarderen!