Wisselende bekerresultaten O19-1 en O19-2 tegen Foreholte en Linschoten.

Wedstrijdinformatie


...
sv Oranje Wit
3 - 5
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 18 mei 2019
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 8 november 2018 20:26


  Wisselende bekerresultaten  O19-1  en O19-2  tegen Foreholte en Linschoten. 

  Het succes van de dag kwam van het tweede team van de jongens onder 19 (A2).


  Uit tegen Linschoten O19-1 werd in een enerverende wedstrijd een mooie 1-4 resultaat geboekt. De mannen van coach  Velimir Ljubojevic speelden vrolijk en fris spel met een stevige inzet en leuke combinaties. De eerste helft werd afgesloten met een 1-2 voorsprong door doelpunten van  Luke Wanjala (assist Rodey Muit) en Jesse Hesseling.


  Na de pauze drong Linschoten nog wel iets aan, maar de uitstekende doelman Jona de Jong heerste als een vorst in zijn strafschopgebied. Met strijd en prima teamspel werd de voorsprong zelfs nog iets uitgebouwd. Door mooie voorbereiding van Noah van der Veer en later ook Tijs van de Brink in samenwerking met Lars van Merkerk scoorde spits Jesse Hesseling  nog tweemaal. Eindstand 1-4 en dus een ronde verder.


  De talenten van de JO19-1 mochten het in Voorhout opnemen tegen Foreholte JO19-1.  Waar kansen lagen om verder te bekeren werd de reguliere speeltijd afgesloten met 1-1 (doelpunt Tom vd. Voort). De strafschoppen moesten de beslissing brengen en daarin was de gastheer de gelukkige.