Zwaar bevochten maar verdiende overwinning voor Sportlust '46

Wedstrijdinformatie


...
Zomerstop
-
...
Zomerstop

 • -
 • Wedstrijdsponsor:
  -
 • SNS bank Pupil vd Week:
  -
 • Wedstrijdbal:
  -
 • 1 december 2018 19:58

  Na de domper van een week eerder, herpakte Sportlust ’46 zich afgelopen zaterdag tegen v.v. Nieuw-Lekkerland. De enige goal van de wedstrijd viel in de 20e minuut, waarbij de bal via een been van Nieuw-Lekkerland verdediger Marc Kruiper in het doel belandde. 


  De inzet van de wedstrijd was de nummer twee positie in de eerste klasse c. Na het verlies bij Heerjansdam was het voor de roodwitten aanhaken of voorlopig een stapje terugdoen. De bezoekers beperkte zich de eerste helft tot verdedigen en mede daardoor werd het ‘geen leuk schouwspel’, 


  Sportlust ’46 had initieel problemen om vanuit het middenveld de aanvallers te vinden, maar vooral ook moeite met het fysieke spel van Nieuw-Lekkerland. Toch waren de roodwitten scherper in de persoonlijke duels en alerter in de omschakeling. De voorhoedespelers hadden echter het vizier niet op scherp vandaag.


  Na rust begon Sportlust ’46 sterk en het leek een kwestie van tijd alvorens de mannen van Patrick Loenen de wedstrijd zouden beslissen, maar het tweede doelpunt wilde niet vallen. Tegen het einde van de tweede helft probeerde Nieuw-Lekkerland de gelijkmaker te forceren. 


  Echt gevaarlijk werd het echter niet meer, mede door de verdediging van de roodwitten die deze wedstrijd zeer geconcerteerd speelden. Hierdoor heeft Sportlust ’46 de tweede positie weer in handen. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen GRC-14.


   


  Fotoalbum Sportlust '46 - Nieuw Lekkerland