Crowdfunding Sportlust '46 ( Klik op deze link en lees meer.....)Accommodatie Het grootste gedeelte van onze accommodatie is 35 jaar oud en dient opgeknapt te worden. Daarnaast is er een tekort aan kleedkamers en trainingscapaciteit.
Het grootste gedeelte van onze accommodatie is 35 jaar oud en dient opgeknapt te worden. Daarnaast is er een tekort aan kleedkamers en trainingscapaciteit. 

De komende jaren wordt het nodige opgepakt zodat Sportlust ’46 klaar is voor de toekomst!

Op de website houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen, de planning en staan er tekeningen en foto’s. 

 

Aanleiding

De vereniging is de afgelopen jaren stabiel gegroeid. Met ingang van dit seizoen hebben we drie kunstgrasvelden in plaats van twee en hierdoor hebben we meer (trainings)capaciteit gekregen.

 

Het aantal kleedkamers is met de groei eigenlijk ook te weinig en hierdoor is het altijd een behoorlijke puzzel om iedereen een plekje te geven. Daarnaast zijn de huidige kleedkamers gedeeltelijk verouderd en de douches functioneren niet meer op het gewenste niveau. Deze kleedkamers worden opgeknapt, de douchecapaciteit wordt aangepakt. Deze zomer is, tegelijk met de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden, al begin gemaakt met de voorbereiding op een betere riolering. 

 Daarnaast is er de wens om de komende jaren te gaan werken aan het opknappen van het clubhuis. Het clubhuis staat inmiddels ook 35 jaar en door de goede zorgen van de vele vrijwilligers ziet het er nog netjes uit. Om er ook de komende jaren nog veel plezier van te hebben, moet er wel iets gebeuren. 
Klik hier voor de impressie van de nieuwbouw


Planning

De huidige planning is als volgt:

september 2017:          Start realisatie nieuwe kleedkamers

januari 2018:                Start afbouw nieuwe kleedkamers

voorjaar 2018:              Start renovatie huidige kleedkamers

2018/2019                    Start renovatie clubhuis


Kosten

De renovatie van de bestaande kleedkamers en de realisatie van de nieuwe kleedkamers is op maximaal € 500.000,00 begroot. Hierbij is rekening gehouden met werk dat wordt gedaan door mensen van de vereniging waardoor dat bedrag lager wordt. 

 

De Woerdense aannemer De Lange & Vlug is als aannemer betrokken bij de nieuwbouw. Verder zullen reeds betrokken bedrijven bij Sportlust onderdelen van de nieuwbouw voor hun rekening gaan nemen.

 

Betrokken partijen nieuwe kleedkamers:

 

Bouwkundig aannemer:

De lange en Vlug

 

Installateurs:

-

 

Afbouw:

-

Voor een gedeelte van de kosten van de nieuwe kleedkamers zal geleend gaan worden??Stenen kopen voor de nieuwe kleedkamers (klik hier)

Geld lenen aan de club voor de nieuwbouw (klik hier)


Bouwcommissie 

Jaap Koningen

Sjon van de Kreeke

Leon Immerzeel

Chris Nieuwpoort

John Eijgendaal

Frank van den Haselkamp 

Jan van den Heuvel

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
.
...
vv WNC

  • Zaterdag 23 maart 2019 14:30
  • Wedstrijdsponsor:
    TiPTOP wasserette
  • SNS bank Pupil vd Week:
    Floris van Duuren
  • Wedstrijdbal:
    Jan Spruijt