“Uw bedrijf een mooie uitstraling aanbieden, is iets wat wij als Sportlust '46 graag doen. Dan ook nog op een verzorgde professionele wijze, zodat u als bedrijf zich kunt herkennen in onze vereniging”.

Dat is onze missie bij het werven van sponsoren voor Sportlust '46. Graag zouden wij ook uw bedrijf verwelkomen bij onze vereniging!


Met groot genoegen presenteren wij u de sponsorcommissie van Sportlust ’46.

Vlnr Jan den Boer, Barbara de Heer, Karin van Wijngaarden, Jeffrey Oostveen, Mandy Jansen, Sietse Nap, Dirk van Oudenallen, José Wilbrink en bestuurslid Commerciele zaken Patrick Verdoold.


Sportlust ’46 is in de eerste plaats een voetbalvereniging en voetbal is wat de leden bindt.


Mensen worden lid van Sportlust ’46 omdat zij willen voetballen en zich herkennen in de uitstraling van de vereniging. Samen met alle vrijwilligers maken zij de vereniging.


Wekelijks brengt Sportlust ’46 honderden mensen bij elkaar op haar eigen sportpark. Op Sportpark “Cromwijck”aan de Waardsedijk in Woerden treffen voetballers, ouders, supporters en vrijwilligers elkaar om ieder op hun eigen manier te genieten van vrijetijdsbesteding.


Sportlust ’46 is een voetbalvereniging, die met een maximale eigen inbreng op een goed niveau van het amateurvoetbal wil presteren. Om de ambitie van de vereniging ook in de toekomst te kunnen waarmaken, besteden we veel aandacht aan de jeugd. De jeugd heeft immers de toekomst!


Inmiddels telt de vereniging ongeveer 1000 leden, die verdeeld zijn over 17 senioren- en 13 juniorenelftallen. Daarnaast is er een nog altijd groeiende pupillenafdeling van inmiddels 25 teams, die allen aan de competitie deelnemen.


Sportlust ’46 heeft gezien de historische ontwikkelingen een goede naam en een grote achterban in de regio Woerden opgebouwd. Wij denken dat u precies in de roos  door onze vereniging als sponsor te kiezen. Wij hebben een stabiele vereniging, die alles in het werk zal stellen om met uw belangen zo goed mogelijk om te gaan. Bij ons staan sportiviteit en prestatie hoog in het vaandel, zoals ook bij uw bedrijf het geval zal zijn.

Tevens is Sportlust ’46 een familievereniging met diverse contacten in de pers en zakenwereld.


Wij hopen dat u zoveel vertrouwen in onze vereniging heeft dat u besluit sponsor te worden van Sportlust ’46.

Klik hier voor het bekijken van de digitale sponsorgids van Sportlust '46.      

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag.


Wij hopen dat u voldoende informatie heeft om te kunnen besluiten sponsor te worden van Sportlust ’46. In het bevestigende geval verzoeken wij u contact op te nemen met een van de leden van de sponsorcommissie.

Dat kan ook per e-mail naar sponsoring@sportlust46.nl.

Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden voor sponsoring met u te bespreken.

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
3 - 1
...
Achilles Veen

  • zaterdag 7 december 2019 14.30 uur
  • Wedstrijdsponsor:
    BluePrint Automation
  • Pretfabriek Pupil vd Week:
    Jorim van Bodegraven
  • Wedstrijdbal:
    Friendly's Cafetaria