Wilt u Sportlust ’46  ook GRATIS sponsoren?  Gratis sponsoren? Dat klinkt een beetje tegenstrijdig nietwaar? Toch is het mogelijk met SponsorKliks. Waarschijnlijk koopt u net als vele anderen regelmatig via het internet.  Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via onze website. Voor u een kleine moeite en voor de vereniging directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer al onze leden dit zouden doen. Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze vereniging een warm hart toedragen., zonder dat het een cent extra kost!

 

Ga voor een overzicht van alle winkels naar de  Sportlust ’46  SponsorKliks-pagina of klik op onderstaande SponsorKliks-banner. Er verschijnt dan een nieuwe pagina in uw browser met alle webwinkels die meedoen. Vergeet niet te drukken op de "Toon Alle Winkels"-knop voor een overzicht van alle winkels. Wanneer u met uw muis over de afbeelding van een winkel beweegt, komt het percentage tevoorschijn hoeveel van uw inkopen naar de vereniging gaat. Met één keer klikken wordt u doorgelinkt naar de betreffende website. U ziet heel kort een pagina met het Sportlust 46 logo om aan te geven dat van alle aankopen die u op dat moment doet een percentage naar de vereniging gaat. Wees niet bang; u koopt pas als u afrekent.

Door op bovenstaande banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Booking.com, Zalando en nog veel meer.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Sportlust ‘46 een commissie op terwijl je dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen.

Via Sportlust ‘46 kan je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!


Alvast bedankt namens Sportlust ‘46.

Wedstrijdinformatie


...
vv Capelle
-
...
Sportlust '46

  • Zaterdag 9 november 2019; 14.30 uur
  • Wedstrijdsponsor:
    .
  • Pretfabriek Pupil vd Week:
    .
  • Wedstrijdbal:
    .