WWW.SPORTLUST46.NL


Sportlust’46 streeft ernaar om met deze “vernieuwde” website actuele voetbalinformatie nog beter tot zijn recht te laten komen. Met een voetbalminnend website redactieteam willen wij er voor zorgen dat onze website de trekpleister wordt voor alle Sportlust leden en ander voetbal liefhebbers.


Op de website behoren Basis informatie,  Sportlust nieuws,  wedstrijdverslagen, uitslagen,  nieuwsbrieven , columns, interviews en allerlei andere leuke specials allemaal tot de mogelijkheden.


Alles komt aan bod van de [puppies tot en met Sportlust 1 maar ook van de Dames tot en met de Veteranen. Ieder team heeft een eigen teampagina te beschikking.


Echter wil dit niet zeggen, dat de website redactie de site alleen gaat vullen: de inhoud van de website moet worden geleverd door alle leden, het bestuur en de verschillende commissies.  Binnen  de vernieuwde Sportlust website  is het mogelijk verschillende mensen (van wedstrijdsecretaris tot lid van een “jeugd” team) verantwoordelijk te maken voor bepaalde onderdelen of pagina’s op de website. We zijn momenteel druk bezig met het realiseren van een foto album ten behoeve van de teams. U kunt altijd uw verslagen of foto´s mailen naar onderstaand e-mail adres


Heeft u ideeën of vragen? Stuur gerust een e-mail naar website@sportlust46.nl 

Bestuurslid PR en Communicatie: Rene Bealde

Coördinatoren en webmasters:  Arie Verhagen en Dirk van Oudenallen

Technisch beheerders website: Jos en André Toet. 

Fotografie: Arie VerhagenWedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
3 - 1
...
Achilles Veen

  • zaterdag 7 december 2019 14.30 uur
  • Wedstrijdsponsor:
    BluePrint Automation
  • Pretfabriek Pupil vd Week:
    Jorim van Bodegraven
  • Wedstrijdbal:
    Friendly's Cafetaria